Itqan Training Centre: Bilik Training di Subang Jaya Yang Menipu?

Tak kiralah, bilik training di Subang Jaya atau bilik training di Kemaman sekalipun, kelengkapan asas yang wajib ada untuk bilik training, biasanya adalah:

  1. Air minuman
  2. Aircond
  3. Clip on Mic
  4. Cordless Mic
  5. Flip chart
  6. Gula-gula
  7. Kertas A4
  8. Kertas Mahjong
  9. Kerusi
  10. Laptop
  11. Marker
  12. Meja
  13. PA System
  14. Pensil
  15. Projector
  16. Removable Stage
  17. Rostrum
  18. Tandas
  19. Whiteboard
  20. Wifi

Dosa besarlah kalau kurang dari senarai di atas!

Tapi, mungkin boleh dapat lagi murah, cuma anda bakal meragut keselesaan peserta kursus! Ish Ish Ish tak baik untuk branding tu, dan susah nanti nak repeat customer. Bukan apa, bila mereka selesa, pembelajaran pun jadi lebih smooth dan memory retention pun lebih tinggi. Barulah training anda tu berkesan dan peserta dapat balik value yang mereka bayar untuk yuran.

Tapi awal-awal ni saya pesan siap-siap. Jangan tuduh kami menipu pula nanti, sebab list kemudahan yang ada di Itqan Professional Training Centre sebenarnya ada lebih dari itu!

Untuk memudahkan urusan anda, Itqan Training Team dah sediakan tambahan kemudahan seperti:

  1. Surau Lelaki
  2. Surau Perempuan
  3. Khidmat Catering
  4. Photographer
  5. Videographer
  6. Graphic Designer
  7. Digital Marketer
  8. Khidmat event Organiser
  9. Survey/Feedback Collection
  10. Merchandising
  11. Printing
  12. Bunting/Banner Stand
  13. Khidmat Urusetia
  14. Eh banyak pula nak listkan!

Pendek kata, Itqan Professional Training Centre bukan hanya sekadar bilik training untuk disewa di Subang Jaya, tapi kami available untuk lancarkan urusan program anda sejak dari saat anda start plan nak buat program/event, persiapan, semasa dan selepas program/event pun kami boleh tolong settle.

Anda one-man-show? Marilah membangun bersama team Itqan!     

You may also like...

Popular Posts

Leave a Reply